Tulostettavia bullet journal -tarroja

Täältä löydät ilmaisia bullet journal -tarroja, joita voit ladata tietokoneelle ja tulostaa käytettäväksi omassa bullet journalissa, kalenterissa tai missä haluatkin. Kun tulostat tarrapaperille ja leikkaat tarrat erilleen, voit helposti liimata niitä bujon tai kalenterin sivuille. Toki myös tavalliselle paperille tulostaminen on yhtä hyvä vaihtoehto, jos tarrapaperia ei satu löytymään kotoa. Kopiopaperille tulostetut tarrat on kätevintä kiinnittää kaksipuoleisella teipillä tai paperiliimalla bujon sivuille.

Tarrat ovat ilmaisia ja tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, ei jälleenmyyntiin, kaupalliseen käyttöön tai muualla levitettäväksi! Tekijänoikeudet tarroihin on minulla, joten jos sinulla on kysyttävää, laita sähköpostia pienimuistikirja @ gmail.com.

Minusta olisi aivan mahtavaa kuulla, jos olet ladannut tarroja tai jopa käyttänyt niitä! Mikäli tarrat ovat olleet mieleisiä, pistä vaikka kommentti tai kuva Instagramiin #pienimuistikirjatarrat. Jos tarrat ovat tykättyjä, teen niitä mielellään lisääkin. 🙂

Aikuisten tsemppitarrat

aikuisten_tsemppitarrat3